Restaurang

Tradition och nytänk

Här vill vi arbeta med det fantastiska skafferi naturen runt knuten erbjuder. Vi vill lyfta fram det lokala och inspireras av vårt arv från bygden.
Vi får fäbodsmör från Tin på Karl-Tövåsens levande fäbod och plockar grönsaker själva hos Anders på Massarbäck.
Fler och fler som känner till vår kärlek till lokala råvaror kommer direkt till oss med jordärtskockor, hallon, hjortron, svampar, abborre....och är det bra kvalitet så hamnar det i grytorna. När så sker, sker det med eftertanke.

Drycken väljer vi med omtanke, öl och muster kommer nära i från medan vinet lite längre bort.

Och flera av våra leverantörer har vi djupare samarbete med och ordnar med jämna mellanrum winemakerdinner tillsammans.
Mat och dryck i kombination tycker vi ger en extra dimension i matupplevelsen.

Smaklig spis önskar Linn och Magnus med personal!

 

Öppettider

Buffélunch
Serveras 11:30 - 14:00 måndag till fredag!

Kvällsrestaurang
Torsdag till Lördag från klockan 18:oo

Menyer:

Lunch Meny

A´la Carte

Vinlista

Helg Lunch

Evenemang

Vinprovning

Annandagen

Bondens Middag

Chef´s Dinner

Julbord

Nyår