Restaurang

Tradition och nytänk

Vi på Bruntegården ser tillbaka på vårat lokala matarv för att hitta inspiration och arbeta på ett sunt sätt med tanke på miljön och kvalitet.
Vi jobbar efter säsong för att ha dom bästa råvarorna man kan få tag på så nära som möjligt.
Dom flesta gårdar vi jobbar med är kravmärkta och fisken vi serverar är msc certifierad.
Att allting ska ha ett kretslopp är en viktig tanke för oss.

När det kommer till våran matlagning så tittar vi tillbaka i tiden för att kunna gå framåt i utveckligen.

Precis som maten så vill vi att drycken ska vara hållbart producerad och gärna så nära producerad som möjligt. Vinet tar vi därför enbart från Europa med tanke på transporterna.
Alla vinproducenter vi jobbar med har ett hållbart tänk men alla är inte certifierade.

Varmt välkomna önskar Magnus Ollas med personal!

 

 

Restaurangens öppettider 

Helglunch: 12.00-15.00 (se bokning)

Middag torsdag-lördag från 17.00 (se bokning)

Menyer:

Kvällsmeny

Helglunch

Evenemang

Midsommar

Julbord

Nyår